ContactOnline betalenContactSchoolpaginaForumVeel gestelde vragenover SchoolpaginaSeventies 
 
Niet ingelogd
Log-in
E-mail adres

Wachtwoord

 onthoud mij
OK
wachtwoord vergeten?
 
 

Welkomstscherm

Beste bezoeker,

welkom op het alumniplatform van het Willem Lodewijk Gymnasium. Op deze website kunt u alle informatie vinden omtrent de reünie van deze school.

Het is vanaf heden NIET meer mogelijk om kaarten te bestellen voor de reünie van zaterdag 12-09-2009! U kunt aan de deur nog kaarten met of zonder broodje aanschaffen. En u kunt enkel contant betalen.

REGISTREREN
Om op de website in te kunnen loggen, dient u zich eerst te registreren. Dit kunt u doen door aan de linkerkant van deze pagina te klikken op: METEEN REGISTREREN.
Volg dan de stappen die aangegeven staan.

Indien u problemen ervaart tijdens het registreren kunt u altijd contact opnemen met info@formedia.nl, voor technische ondersteuning kunt u het beste mailen met support@schoolpagina.nl. Ook kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met ons kantoor op 040-2223500.

INLOGGEN
Heeft u een inlognaam en wachtwoord, dan kunt u direct inloggen. Vanaf dat moment kunt u gebruik maken van diverse optie's op de website. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gastenboek, of zien welke docenten zich hebben aangemeld. Maar u kunt ook kaarten bestellen voor de reünie.

VRAGEN
Heeft u vragen/opmerkingen over de reünie of de inhoud van de website, dan kunt u terecht bij e-mail adres: info@formedia.nl. Heeft u vragen/opmerkingen over de werking van de site kunt u terecht bij: support@schoolpagina.nl.

Wij wensen u veel plezier op deze website!

Willem Lodewijk Gymnasium
123Reünie 

prijs
Registreer nu gratis en maak kans op een van de 10 Gratis Nintendo Wii’s.